Julia Fox crvenim tepihom prošetala u gotovo potpuno raskopčanoj jakni

Foto: EPA

Glumica i model Julia Fox (34) privukla je pažnju svojim outfitom na premijeri filma The Trainer, u kojem glumi, na 19. Rimskom filmskom festivalu. Fox je nosila plavu Adidas jaknu, gotovo potpuno otkopčanu, otkrivajući svoje golo poprsje i trbuh.

Jaknu je kombinirala s dugom maksi suknjom i kožnim rukavicama, što je kombinirala uz crno-bijelu torbicu. Julia je upotpunila svoj upečatljivi izgled tako što je uvukla svoju plavu kosu ispod neobične bijele kape te nosila baby plavo sjenilo.

The Trainer je crna komedija koja prati fitness stručnjaka koji pokušava postići slavu i bogatstvo. Film istražuje svijet fitnessa i ambiciju glavnog lika da se probije u industriji, što ga vodi na nepredvidivo putovanje prema uspjehu.

Kratko je bila u vezi s Kanyeom Westom

Podsjetimo, Fox je kratko bila u vezi s reperom Kanyeom Westom. U intervjuu za Times rekla je da žali zbog toga. "Mrzim to. Bilo je samo nekoliko tjedana, ali dovoljno da me obilježi do kraja života. Bila sam u vjerojatno najneugodnijoj poziciji u svom životu i to mnogo govori. Ne želim biti poznata po tome što sam nečija djevojka", dodala je.

Fox i West vezu su počeli na Staru godinu 2021., a potrajala je do Valentinova 2022. godine. Njihova je romansa uslijedila nakon što se West 2021. rastao od bivše supruge Kim Kardashian.

"Nije bila moja ideja da to izađe u javnost. Ako ništa drugo, rekla sam 'trebali bismo pričekati' i onda se dogodio bum, izašlo je u javnost iza mojih leđa. Vrlo brzo sam shvatila da sam iskorištena kao pijun", rekla je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.