Justin Bieber nosio čizme koje koštaju 2200 eura. Sviđaju li vam se?

Foto/Screenshot: Profimedia/Louis Vuitton

Justin Bieber (30) i njegova supruga Hailey (27) nedavno su postali roditelji sina, a sada su ih fotografi uhvatili tijekom zajedničkog izlaska. Pjevač je bio odjeven ležerno, ali outfit je bio poprilično skup. Njegova obuća posebno se isticala.  

Čizme poznatog brenda

Nosio je čizmice poznatog luksuznog brenda francuske modne kuće Louis Vuitton, izvještava People. Bieber je iskombinirao crveni gornji dio trenirke s crnim, širokim trapericama, a na glavi je nosio šešir.

Njegove čizmice prekrivene su toplim, mucastim materijalom s prepoznatljivim LV monogramom, dok je gumeni potplat inspiriran otiskom medvjeđe šape s utisnutim slavnim motivom modne kuće.

Te čizmice mogu se kupiti na službenim stranicama brenda za više od 2200 eura.

Mnogi zabrinuti za Bieberovo zdravlje

Podsjetimo, mnogi su fanovi Justina Biebera zabrinuti za zdravlje pjevača nakon što je snimljen u javnosti nakon uhićenja Seana Diddyja Combsa.

Diddyja se optužuje za reketarenje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe i kaznena djela vezana uz prostituciju, a stari video njega i Justina Biebera sada je ponovno viralan. Neki nagađaju da se Diddyjevo uhićenje odrazilo na Bieberovo zdravlje zbog intenzivnih spekulacija o prirodi njihova odnosa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.