Mladenka pokazala što je sve pojela na dan vjenčanja pa postala viralna

Screenshot: Instagram

MLADENKE su na dan vjenčanja često previše zaposlene ili pak previše nervozne da bi uopće razmišljale o jelu, no jedna se mladenka  pobrinula da se dobro najede na svojem vjenčanju iz snova na jugu Francuske. 

Nicola Easterby iz Londona pokazala je što je sve pojela na dan vjenčanja u viralnom videu koji je na Instagramu prikupio 931.000 pregleda. 

"Nisam željela biti jedna od onih mladenki koje zaborave jesti na dan svojeg vjenčanja", objasnila je pa pokazala kako se ujutro počastila kroasanom, čokoladnim kruhom, kajganom, a kasnije i baguetteom, kozjim sirom i maslacem, njezinom omiljenom doručku. 

Nakon vjenčanja uživala je u plati sa sirevima, salamom i svježim kruhom, a otkrila je i kako je fina hrana bila jedan od razloga zašto su odabrali vjenčanje u Francuskoj. 

Kanapei, meso s roštilja i desert za pamćenje 

Nakon što se rashladila u bazenu, počastila se sladoledom pa kanapeima i mesom s roštilja, a umjesto svadbene torte mladenci su uživali u croquemboucheu, francuskom desertu koji se često poslužuje na svadbama, a sastoji se od profiterola ispunjenih vrhnjem ili kremom i ukrašenih s karamel nitima. 

"Još uvijek sanjam o croquemboucheu, bila je to jedna od najboljih stvari koje sam jela", ispričala je mladenka, a pratitelji su pohvalili njihovo vjenčanje, koje se održalo u kolovozu prošle godine. 

"Lijepo, hrana je izgledala ukusno", "Kupanje i sladoled? Zvuči kao vjenčanje iz snova", "Savršenstvo", "Ovo izgleda tako cool" i "Želim upravo ovakvo vjenčanje" neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.