Kaley Cuoco pričala o scenama s Leonardom, tvorac serije joj nakon toga odgovorio

Foto: EPA/Press

Seriju Teorija velikog praska obilježio je odnos Leonarda i Penny koji se tijekom nekoliko sezona polako razvijao. I to ne samo ispred kamera. Naime, poput svojih likova, zaljubili su se i glumci Kaley Cuoco i Johnny Galecki. Prije četiri godine Kaley se prisjetila kako su na setu morali često, pogotovo nakon prekida, glumiti ljubav te je izjavila kako je mislila da im kreatori serije to namjerno rade. Nakon toga oglasio se i tvorac serije Chuck Lorre.

Lorre je na njezine izjave odgovorio u knjizi Jessice Radloff The Big Bang Theory: The Definitive - Inside Story, koja je objavljena krajem 2022. godine. "Nije istina da smo namjerno to radili. U stvaranju dobrog showa nema mjesta za zezanje s bilo kim", rekao je on.

"Cilj je bio napraviti sjajnu seriju"

"Nismo razmišljali na način: 'Idemo se petljati s Kaley i Johnnyjem.' Cilj je bio napraviti sjajnu seriju i učiniti da svaka minuta svake epizode bude urnebesna. I to je bio jedini cilj", otkrio je Lorre te dodao: "Nemamo tu vrstu slobode da riskiramo TV seriju u koju smo uložili svoje srce i dušu kako bismo zezali nekoga i petljali se s njihovim glavama. Jednostavno ne."

"Mislim da je šarmantno što misle da smo imali mentalnu sposobnost petljati s tim. Penny i Leonard koji imaju poteškoća u održavanju veze bili su jedan od razloga za nastavak gledanja - da se otkrije mogu li uspjeti", zaključio je na kraju. 

Otkrila je kako je snimati s bivšim dečkom

Podsjećamo, nakon što je par prohodao, a zatim i prekinuo nakon dvije godine veze, scenaristi su odlučili spojiti njihove likove u ljubavnu vezu. Odjednom su Penny i Leonard počeli imati odnose stalno, taman nakon što su glumci prekinuli u stvarnom životu.

"Kad smo prekinuli, neko vrijeme je bilo neugodno, a tih tjedana je Chuck Lorre napisao scenarij i odjednom su se naši likovi stalno seksali", ispričala je Cuoco prije četiri godine. Otkrila je i kako je bilo hodati s kolegom s kojim provodiš cijele dane.

"Pričali smo što se dogodilo na setu i onda se sprdali da nemamo o čemu razgovarati osim o tome", rekla je. Priznala je da je bilo čudno što su se njihovi likovi zaljubili kad su oni prekinuli, no tvrdi da im je to popravilo odnos. "Danas smo bliži nego što smo ikad bili", istaknula je 2020. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.