Kamala Harris popila pivo u TV emisiji

Screenshot: YouTube

Ako Kamala Harris pobijedi na američkim izborima, jedna stvar je sigurna: bit će prva predsjednica u Bijeloj kući u zadnjih osam godina koja voli pivo, što je pokazala u humorističkoj emisiji u utorak navečer kad je podijelila bocu piva s voditeljem Stephenom Colbertom. 

Za razliku od prethodnih dvoje stanara Bijele kuće, zakletih antialkoholičara Donalda Trumpa i Joea Bidena, demokratska kandidatkinja priznala je da joj ponekad godi pivo.

Voli popiti pivo

U emisiji The Late Show with Stephen Colbert Harris je otvorila bocu lagera Miller High Life, a voditelj je publici rekao da su scenaristi emisije unaprijed najavili da "potpredsjednici SAD-a ne mogu samo ponuditi čašu piva".

Harris je otkrila da je zadnji put popila pivo sa suprugom Dougom Emhoffom za vrijeme utakmice bejzbola.

Ovaj nastup dio je njezine medijske kampanje, tijekom koje se pojavila u emisiji The View i dala podulji intervju Howardu Sternu na radiju SiriusXM. Uglavnom se radi o laganijim emisijama bez dubokoumnih pitanja, no Harris je iskoristila Colbertovo ruganje na račun Trumpa i pitanje o njegovom porazu na izborima 2020.

"Znate, kad ste izgubili milijun radnih mjesta, izgubili ste proizvodnju, automobilske tvornice, izgubili ste izbore. Tko ste tada? Gubitnik", rekla je Harris. "Eto što se događa kad pijem pivo", našalila se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.