Kanye tvrdi da mu je Tarantino ukrao ideju za jedan od svojih najpoznatijih filmova

Foto/Screenshot: EPA/Youtube

REPER Kanye West tvrdi da je ideja za film redatelja Quentina Tarantina Django Unchained iz 2012. zapravo njegova.

West je u petak gostovao u emisiji Piers Morgan Uncensored, a popularnom voditelju rekao je da je ideju za blockbuster s temom ropstva smislio kao koncept za svoj glazbeni video.

"Ideju za Django dao sam Jamieju Foxxu i Quentinu Tarantinu kao ideju za video za Gold Digger. A onda je Tarantino to pretvorio u film", rekao je Kanye misleći na svoj hit iz 2005. godine.

Foxx je gostovao na pjesmi Gold Digger, koja je osvojila Grammy, a pojavio se i u glazbenom spotu koji je režirao Hype Williams. Spot je na kraju bio usredotočen na potpuno drukčiju temu od Djanga, s pinup modelima koji poziraju za fiktivne naslovnice časopisa. Nekoliko godina kasnije Foxx će glumiti u Tarantinovu filmu Django Unchained uz Leonarda DiCaprija i Samuela L. Jacksona.

U posljednje vrijeme šokira ponašanjem

Podsjetimo, Kanye u posljednje vrijeme puni naslovnice svjetskih medija zbog antisemitskih stavova za koje se uporno odbija ispričati, zbog čega je ugovor s njim prekinula i modna kuća Balenciaga. Reper je, naime, na Instagramu insinuirao da repera Diddyja kontroliraju Židovi.

Westova objava sastojala se od snimki zaslona njegovog razgovora s Diddyjem o kontroverznim majicama s natpisom White Lives Matter, koje je predstavio na reviji u Parizu. 

Osim toga, na Twitteru je napisao da će uskoro krenuti u ''defcon3 protiv Židova'', referirajući se na ljestvicu stanja spremnosti američke vojske poznate kao DEFCON. Objava je uskoro uklonjena, a Westu je profil na društvenim mrežama privremeno blokiran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.