Kanye West i Bianca Censori usred glasina o razvodu viđeni zajedno u Tokiju

Foto: Profimedia

Nedavno je u javnosti odjeknula vijest da su Kanye West i Bianca Censori pred razvodom. TMZ je pisao da su se posvađali i razdvojili prije nekoliko tjedana te da su o tome obavijestili najbliže ljude. No sada je došlo do iznenađujućeg obrata. Naime, par je uslikan zajedno u jednom šoping-centru u Tokiju. 

Sudeći prema fotografijama, glasine o njihovom razvodu bile su lažne, a par izgleda poprilično sretno. Bianca je u jednom trenutku držala ruke preko reperovog lica te je bila nasmijana od uha do uha. 

Vjenčali su se 2022. 

Daily Mail je pisao da su izvori bliski poznatom paru tvrdili da se oni "već neko vrijeme udaljavaju jedno od drugog".

"Prekinuli su prije nekog vremena", otkrio je izvor. "Bianca je počela gledati na vezu u novom svjetlu nakon što su joj prijatelji i obitelj izrazili zabrinutost zbog načina na koji se odijeva u javnosti, a Kanye je osjećao da ona više nije toliko zainteresirana za njega kao na početku", dodali su. 

Posljednji put su zajedno snimljeni 20. rujna u Tokiju, a potom je Kanye viđen na aerodromu u Hong Kongu bez nje te su zbog toga i pokrenute glasine o razvodu. 

Kanye i Bianca vjenčali su se 2022. godine, mjesec dana nakon što je finaliziran njegov razvod od Kim Kardashian. Od tada, par je privlačio pažnju gdje god bi se pojavio, ponajviše zbog svojih modnih kombinacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.