Kanye West svoju White Lives Matter majicu brani bizarnom objavom: Svi ste vi ovce

Foto: Profimedia

KANYE WEST nedavno se ponovno našao u centru pažnje američkih medija nakon što se na prezentaciji svoje YZY SZN 9 kolekcije u Parizu pojavio u crnoj majici koja je na leđima imala natpis "White Lives Matter", a naprijed lik Pape Ivana Pavla II. Nekoliko modela je na reviji nosilo različite verzije istog dizajna.

White Lives Matter je fraza koju koriste bijeli supremacisti i Ku Klux Klan, a osmišljena je kao odgovor na pokret Black Lives Matter. West je dao nekoliko izjava tijekom revije, ali nijedna od njih nije se odnosila na majicu koju je nosio. Sada je na Instagramu dao izjavu vezanu za majicu, ali teško je shvatiti što je točno htio poručiti. 

"Svi ste vi ovce"

"Želim vam svima reći da je ovog tjedna bilo nešto mode, a bio je i modni tjedan koji zapravo traje mjesec dana na kojem smo vidjeli neke suludo precijenjene komade odjeće. Nije se sve vrtjelo oko moje majice koja mijenja paradigmu.

Samo se šalim, moja majica je bila na svima, uzela je svu pažnju jer ste svi jebene programirane ovce", napisao je Kanye u razumljivom dijelu objave, a onda je u nastavku spomenuo Johna Legenda i Justina za kojeg se pretpostavlja da je Bieber, ali nitko zapravo ne razumije što je točno West htio reći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.