Kanyeova bivša asistentica tvrdi da ju je on drogirao i silovao u Diddyjevom studiju

Foto: Instagram/EPA

Bivša asistentica Kanyea Westa, Lauren Pisciotta, ranije je tužila repera za seksualno uznemiravanje i nezakonit otkaz, a sada je izmijenila tužbu te dodala da ju je drogirao i silovao, piše Rolling Stone. 

U tužbi koju su dobili na uvid Pisciotta tvrdi da je bila pozvana na sesiju u studiju koji je vodio Sean Combs, poznatiji kao Diddy. Protiv njega pak u ovom dokumentu nema optužbi za nedjela. Nije naveden datum događaja.

Tek kasnije shvatila što se dogodilo

Tijekom sesije poslužena su im pića uz riječi da "svi moraju piti ako žele ostati", navodi se u tužbi. "Bez znanja tužiteljice, piće koje joj je posluženo bilo je pomiješano s neidentificiranom drogom. Nakon nekoliko manjih gutljaja pića koje joj je poslužio West, tužiteljica se počela osjećati dezorijentirano", piše nadalje u tužbi.

Uskoro je izgubila kontrolu nad svojim tijelom i govorom te joj je sjećanje na tu večer u magli. Sljedećeg dana, navodi se u tužbi, Pisciotta se probudila "fizički bolesna i zbunjena". "Osjećala je ogromnu sramotu i nelagodu što se nije mogla prisjetiti nijednog događaja noći nakon prvog gutljaja pića koje joj je poslužio West", stoji u tužbi. 

Tek godinama kasnije Pisciotta je rekla da je saznala da je bila seksualno napadnuta. West je otkrio da su se "spetljali" u studiju, zbog čega je ona shvatila da je bila drogirana i seksualno napadnuta.

Kad je rekla Westu da se ne sjeća ničega te noći osim početka, kad su sjeli na kauč u sobi punoj ljudi te uzeli gutljaj pića koje je on natočio, Lauren tvrdi da se West nasmijao i rekao: "Žene vole reći da se ne sjećaju." Kanye još nije komentirao nove optužbe.

Tvrdi da joj je slao gomilu eksplicitnih poruka

Podsjetimo, Pisciotta je ranije Westa tužila za seksualno uznemiravanje i nezakonit otkaz. S Westom je počela raditi 2021., odnosno na početku njegove modne linije Yeezy, a prema Page Sixu, ponuđen joj je milijun dolara za posao. Jedini uvjet bio je da bude dostupna reperu 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, što je ona i prihvatila.

Prema tužbi, Kanye joj je navodno slao vulgarne poruke. "Vidiš, moj problem je što se želim je*ati, ali onda, nakon što je poje*em, želim da mi djevojka kaže koliko smo se jako je*ali. Onda želim da me prevari", glasi jedna od navodnih poruka koje joj je Kanye poslao.

U tužbi tvrdi i da se West samozadovoljavao tijekom njihovih telefonskih razgovora te ističe da ju je glazbenik uvijek ispitivao čuje li što radi. Uz to, stalno joj je spominjao veličinu svog spolovila i navodno ju je tjerao da skine vestu dok je bila u uredu, tvrdeći da prekriva previše.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.