Katarina Tadić - od srednjoškolske princeze do kraljice maturalne večeri!

VIŠE od tristo djevojaka prijavilo se za Indexov natječaj za kraljicu maturalne večeri, ali samo je jedna sretnica ušla u Ledenkove cipele odjevena u haljinu dizajnera Borisa Pavlina i takva se u limuzini odvezla na maturalnu večeru iz snova - Samoborčanka Katarina Tadić. Zahvaljujući glasovima čitatelja, 18-godišnja Katarina je dobila sve što je željela, a to je cijeli make over! "Nisam to očekivala i jako sam uzbuđena!", rekla je Katarina nakon što ju je ekipa Video Indexa iznenadila u turističkoj školi u Samoboru rekavši joj kako je upravo ona pobjednica našeg izbora.

"Prvo ću reći mami i dečku", uzbuđena je bila Tadić koja se poput princeze jedva odlučila koju će haljinu odjenuti za "savršenu večer". Prvo se savjetovala sa dizajnerom Zoranom Mrvošem koji je poznat po tome što je jako tražen u vrijeme matularnih večeri "iako ga ipak više traže odrasle žene", da bi Katarina naposljetku ipak odabrala dugačku romantičnu zelenu haljinu dizajnera Borisa Pavlina, nakon čega je u trgovini Cro A Porter odabrala cipele iz ponude Ivana Ledenka, a odlučila se za zeleno-plave cipele s visokom potpeticom koje, smatra, savršeno pristaju na Pavlinovu haljinu.

"San svake djevojke je voziti se u limuzini"

Uslijedilo je uređivanje u beauty centru Božica gdje je pobjednica više sati provela na frizerkom stolcu, nakon čega je rekla "kako joj se najviše svidjelo šminkanje, ali je bole leđa od sjedenja". Na maturalnu večerpratio ju je dečko Antonio kojeg je Katarina povela sa sobom na vožnju limuzinom tvrtke Limuzina.hr. Upravo je vožnja limuzinom bila još jedna Katarinina želja jer pobjdnica smatra "kako je san svake djevojke voziti se u limuzini". A kako je izgledala Katarinina transformacija pogledajte u priloženom videu.

Katarina Tadić nakon srednje škole planira upisati Učiteljski fakultet u Zagrebu "jer obožava djecu", a jednog dana san joj je posjetiti gradove Dubai ili Pariz. Slobodno vrijeme najčešće provodi u društvu s prijateljima, čitajući knjige ili u dugim šetnjama s dečkom Antonijom s kojim je već tri godine u sretnoj vezi. No, niti druge dvije djevojke koje su se s Katarinom natjecale u finalu nisu kući otišle praznih ruku. Drugoplasirana kandidatkinja Tamara Adamić nagrađena je luksuznim zlatnim štiklama s visokom potpeticom i mašnom dizajnera Ivana Ledenka, a trećeplasirana Romyna Zimak kao utješnu nagradu dobila je tečaj standardnih plesova i salse u plesnom studiju Fever čiji je vlasnik sudionik "Plesa sa zvijezdama" Hrvoje Kraševac. Nakon što je Romyna zaključila kako upravo započinje njezina plesna sezona, Hrvoje je Romynu uzeo pod ruku, zavrtio, stisnuo uza se i započeo s plesnom edukacijom.

L.V.
Foto: Index
Video: T.B.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.