Kate Cassidy se osjećala kao talac pred odlazak iz Argentine? Liam je molio da ostane

Foto: Instagram

Prijateljica Kate Cassidy, djevojke pokojnog pjevača Liama Paynea, ispričala je kako je Cassidy dugo razmišljala o svojoj odluci prije nego što se na kraju odlučila vratiti kući u Miami, piše New York Post. Prema riječima prijateljice, Cassidy je bila zabrinuta da bi Liam mogao posegnuti za drogama ako ga napusti, ali nakon više od dva tjedna provedenih u Argentini, nije imala drugog izbora.

Plan je bio da ostanu samo nekoliko dana

"Razmišljala je da ne može otići jer tko zna što će se dogoditi? A ako ode, što će on učiniti?" rekla je prijateljica, objašnjavajući Cassidyne misli. "Ipak, imala je i druge obveze, stvari koje mora obaviti. Na kraju je morala donijeti odluku", dodala je.

Par je prvotno planirao ostati u Buenos Airesu samo nekoliko dana kako bi prisustvovali koncertu Nialla Horana, no putovanje se stalno produljivalo, iako je Cassidy željela otići. "Bili su u Argentini i sve je to nalikovalo na neku talačku situaciju", ispričala je prijateljica. "Cassidy mu je nakon tjedan dana rekla da želi otići, ali on ju je molio da ostane. Svaki put bi produžila boravak za dan ili dva, a on je samo želio da ostane", dodala je.

Iako su neki krivili Cassidy zbog odlaska, prijateljica ističe da je situacija bila daleko složenija. "Razumijem što ljudi govore, da je trebala ostati sa svojim bogatim i slavnim dečkom, ali ona je željela biti kod kuće, u svom krevetu, sa svojim psom. Htjela se vratiti kući, i na kraju je odlučila to učiniti", zaključila je. Inače, Cassidy je samo nekoliko dana prije njegove smrti napustila Argentinu.

Morao je produljiti boravak zbog vize

Podsjetimo, Liam je morao produljiti boravak u Argentini jer mu je prvotno odbijen zahtjev za američku vizu zbog priznanja o zloupotrebi droga. Kako bi je obnovio, morao je proći medicinske i psihijatrijske pretrage. Na kraju mu je viza odobrena, no prije nego što je stigao po nju, tragično je preminuo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.