Kate Hudson o Matthewu McConaugheyju: "Mogla sam ga namirisati s velike udaljenosti"

Foto: EPA

Kate Hudson i Matthew McConaughey zajedno su glumili u dva popularna filma: Kako izgubiti frajera u 10 dana i Zlatni dečko te su tijekom tih suradnji razvili iskreno prijateljstvo. O njihovu odnosu progovorila je Kate u emisiji Watch What Happens Live te je otkrila ima li istine u glasini da je jednom zamolila McConaugheyja da počne koristiti dezodorans.

"Ne! On ne koristi dezodorans. A usput, ne koristim ga ni ja", rekla je glumica uz pojašnjenje da glumac ima vrlo poseban miris zbog kojeg nema potrebu koristiti dezodorans dodavši: "Mogla sam ga namirisati s velike udaljenosti jer smo bili tako bliski. Mi volimo samo prirodno", našalila se Kate.

Matthew se pohvalio da žene vole njegov prirodan miris

Ipak, McConaughey je u razgovoru za Playboy 2008. otkrio da ga je Hudson molila da koristi slani kamen kao prirodni dezodorans, no on je objasnio kako nikad nije nosio dezić ni kolonjsku vodu. Pritom je dodao kako su sve žene u njegovom životu hvalile njegov prirodan miris.

Često se pričalo o njihovu odnosu

Zbog kemije koju su ovi poznati glumici imali na ekranu često se pričalo o njihovu odličnom profesionalnom odnosu, ali i o romantičnom odnosu. Iako romantičnog odnosa nikad nije bilo, Hudson i McConaughey su više puta za strane medije istaknuli kako uživaju raditi zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.