Kate Middleton i princ William s ljetnog odmora poželjeli sreću paraolimpijcima

Foto: Profimedia

Princ i princeza od Walesa prekinuli su posljednje trenutke svojeg ljetnog odmora kako bi uputili rijetku osobnu poruku.

Uživaju u godišnjem odmoru

Par je protekli vikend proveo u Balmoralu na godišnjem odmoru s ostatkom kraljevske obitelji te trenutačno uživaju u posljednjim zajedničkim trenucima prije nego što se princ George, princeza Charlotte i princ Louis idući tjedan vrate u školu, piše Mirror.

Ipak, danas su odvojili vrijeme da na svojim službenim društvenim mrežama požele sreću britanskom paraolimpijskom timu uoči Paraolimpijskih igara.

William i Kate su napisali: "Radujemo se još nekoliko tjedana nevjerojatnog sporta! Želimo puno sreće našim paraolimpijskim sportašima i svim natjecateljima."

Ljubitelji su sporta

Par je prisustvovao ceremoniji otvaranja Paraolimpijskih igara u Londonu 2012. Princ i princeza od Walesa veliki su ljubitelji sporta, a iako ovog mjeseca nisu otputovali na Olimpijske igre u Parizu, objavili su video u kojem su čestitali britanskim natjecateljima.

U isječku koji su podijelili na društvenim mrežama, uključene su i poruke drugih poznatih osoba, uključujući Davida Beckhama.

Ovo su 17. Paraolimpijske igre

Paraolimpijske igre počinju u danas u Parizu i trajat će do 8. rujna. Ovo su 17. Paraolimpijske igre u povijesti. U glavnom gradu Francuske u natjecanjima će sudjelovati oko 4400 sportaša iz 186 paraolimpijskih odbora, a natjecat će se u 22 sporta. Hrvatske boje branit će 22 parasportaša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.