Kate Middleton prvi put u javnom izlasku nakon što je završila s kemoterapijom

Foto: EPA

KATE MIDDLETON otkrila je da je u četvrtak prisustvovala baletnoj predstavi u Sadler's Wellsu u Londonu. Naime, na službenom profilu Kate i Williama osvanula je objava u kojoj je pohvalila prekrasnu' izvedbu plesača. 

"Čestitam i hvala Engleskom nacionalnom baletu i Sadler's Wellsu na prekrasno snažnoj, dirljivoj i inspirativnoj izvedbi Giselle Akrama Khana. Kreativnost u svom najboljem izdanju!", piše u objavi uz potpis "C" za Catherine, što znači da je poruka došla osobno od nje.  

Na putu do oporavka

Posjet kazalištu njezin je prvi javni izlazak otkako je objavila da je završila kemoterapiju, što je još je jedan ohrabrujući znak da je na putu oporavka. Podsjetimo, Kate je u dirljivom videu objavljenom ranije ovog mjeseca progovorila o svojoj borbi s rakom.  

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", rekla je u videu, dodajući kako je njezin put do potpunog oporavka dug te da će učiniti sve da ostane zdrava. 

Nakon videa, Kate je viđena kako odlazi u crkvu s obitelji te se vratila službenim kraljevskim dužnostima nakon devet mjeseci pauze. Inače, Kate je velika ljubiteljica baleta te je često viđena gošća u kazalištu, stoga je vijest o njezinom povratku u kazalište razveselila fanove, koji vjeruju da je na putu potpunog oporavka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.