Kći (16) hrvatskog golmana oduševila gledatelje Superstara: "Najbolje je pjevala"

Foto: Press

U subotu je počela druga sezona Superstara.

Na prvim audicijama posebnu pažnju privukla je 16-godišnja Karla Skender, kći umirovljenog nogometnog vratara Marina Skendera. 

"Čitav život se bavim plesom, pjevanjem i glumom. Plešem od treće godine, ples mi je jako bitan, stalno plešem po kući", otkrila je Karla prije no što se predstavila žiriju. Unatoč želji njenog oca da mu se kći bavi sportom, Karlina ljubav prema glazbi i plesu bila je jača. U svemu, kaže, ima podršku obitelji.

Izvela je hit Stayod Rihanne, a žiri se oduševio."Lijepo, mico, sa šesnaest godina, jako lijepa boja, lijepo je to", pohvalila ju je Severina, a složila se i Nika: "Ovo je dosta dobro." "Meni je to kočilo razvoj u pjesmi, strašno ravno", dodao je Tonči. "To ti je Tonči rekao da se razviješ, ali svi komplimenti, bravo, dijete", zaključio je Filip. Žiri je Karli dao "da" uz veliku podršku za dalje.

Oduševila i gledatelje

Karla je oduševila i gledatelje showa. Na Instagram profilu Superstara objavljen je njezin nastup koji su mnogi pohvalili.

"Nestvarno", "Najdivnija", "Svaka čast za curu, gledala sam", "Bravo", "Najbolje je pjevala od svih", nižu se komentari na društvenoj mreži.

Pala prva platinasta karta

Iako je Karla svojim glasom oduševila žiri, platinasta karta u prvoj audicijskoj epizodi nije pripala njoj. Tonči Huljić dodijelio ju je 19-godišnjem harmonikašu Leonu Grdu

"Sjajan si, imaš staru dušu, lijepo mi je vidjeti da netko tako mlad to njeguje. Samo ti nama dođi", komentirala je i Nika. "Čestitam ti na svemu, baš si nas razveselio", dodala je Severina. "Ti si cijeli paket, uživamo, svaka čast", zaključio je Filip.

Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković imaju na raspolaganju platinastu kartu, koja im daje dodatnu moć, ali i odgovornost u donošenju odluke. Platinasta karta nosi, naime, kandidatu koju je dobije posebne pogodnosti. Dobitnik platinaste karte preskače drugu i ima pogodnosti u trećoj fazi natjecanja. Još će tri kandidata dobiti platinastu kartu, dakle, jedan po članu žirija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.