Kći bivše pjevačice Srebrnih krila oduševila gledatelje Superstara: "Magičan glas"

Foto: Press

Ira Žurić predstavila se žiriju u trećoj audicijskih epizodi Superstara. Izvela je autorsku pjesmu, kojom je oduševila žiri. 

"Pokazala si da duboko proživljavaš glazbu i život, s jedne strane krhka, s druge snažna, sigurna u sebe", komentirala je Iru Severina. "Pišeš ono što ne možeš reći i sama sebi si time sve rekla", zaključila je Nika. Talentiranu Iru podržao je i ostatak žirija.

Gledatelji pišu samo riječi hvale

Osim žirija oduševljeni su i gledatelji. Ispod isječka njenog nastupa u Superstaru nižu se same pohvale.

"Ima ono nešto što dira u dušu", "Savršena, bravo", "Slušala bih je danima", "Pravo u srce", "Savršena u svakom smislu", "Grijeh bi bio da ne izbaci ovu pjesmu", "Dirljiva pjesma, baš udara u dušu. Otpjevana sa srcem", "Magičan glas, odlična interpretacija, prelijepa, autentična cura. U masi sličnih teško je ne izdvojiti nju kao posebnu. Pun paket i moj favorit", "Meni se čini da je žiri došao na njen koncert", samo su neki od komentara.

Majka zaplakala na Irin nastup

Ira je u svijet glazbe ušla zahvaljujući obitelji, a najviše majci Barbari Vujević Žurić, koja je pjevala u kultnim Srebrnim krilima.

"Ona je moja jedinica, kako je ja zovem, bila je u Srebrnim krilima. I danas palim spot za Božić dolazi pa je gledam i gledam... Moja mama se bavi pjevanjem više od polovice svog života, gdje je nakon smrti glavnog člana Srebrnih krila odlučila nastaviti sa solo karijerom u Splitu, osnivajući svoj prvi bend koji, evo, i dandanas punom parom radi.

Čim napravim neku pjesmu, prvo njoj pošaljem, kakav god žanr da jest. Njeno mišljenje mi je zauvijek najvažnije, a mogu i reći da sam joj poklonila jednu pjesmu u kojoj sam opisala njen cijeli život, i sada smo u procesu snimanja u studiju. Prema njoj sam najstroža", priča Ira.

"Zahvaljujući majci odrasla sam na kvalitetnoj glazbi i imala tu čast da osjetim glazbeno-produkcijska studija sa svega četiri, pet godina. Doduše, tad nisam imala ni u petama da će upravo studio biti moj posao, ali Bog ima plan, a ono važnije, ima svoje pravo vrijeme. Ništa nije slučajno", dodala je.

Irin nastup dirnuo je Barbaru do suza. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.