Kći Brucea Willisa objavila fotografije s tatom: "Jako volim ovog čovjeka"

Foto: Instagram

Kći Brucea Willisa, Tallulah Willis podijelila je nekoliko fotografija na društvenim mrežama na kojima pozira sa svojim ocem. "Jako volim ovog čovjeka i iako su osjećaji u ovom razdoblju teški, zahvalna sam što ih proživljavam, umjesto da ih potiskujem", napisala je u opisu objave.

Bruce Willis rijetko se pojavljuje u javnosti otkako mu je o 2022. dijagnosticirana afazija, jezični poremećaj, a zatim je bolest napredovala do frontotemporalne demencije.

"Znam da on zna koliko ga volim"

Tallulah je nedavno poručila da se Bruce "osjeća isto, što je u njegovoj situaciji dobro". "Naši posjeti imaju toliko puno ljubavi i mislim da to nadmašuje sve", dodala je.

Rekla je i kako cijelu obitelj održava to što "mogu imati vezu" s Bruceom. "Znam da on zna koliko ga volim. Znam koliko on mene voli i znam koliko voli sve nas", poručila je ona. Iako je Bruceovo stanje teško palo cijeloj obitelji, Tallulah kaže kako je upravo to "stvorilo mogućnost za više ljubavi između njih".

Od čega boluje Bruce Willis?

Frontotemporalna demencija je rijetka vrsta demencije koja uzrokuje probleme s ponašanjem i govorom. Ponekad se naziva Pickova bolest ili demencija frontalnog režnja. Prvi vidljivi simptomi su promjene osobnosti i ponašanja te poteškoće s govorom. Ova vrsta demencije se odnosi na frontalni i temporalni režanj mozga, na kojima nastaju oštećenja uslijed bolesti. Nije poznato što ju uzrokuje, no često postoji genetska komponenta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.