Kći hip-hop mogula o Diddyjevoj djeci: Treba ih tretirati s ljubavlju, oni nisu krivi

Foto: Instagram/Profimedia/EPA

Aoki Lee Simmons, kći hip-hop mogula Russella Simmonsa, javno se zauzela za Diddyjevu djecu. "Mislim da su njegove kćeri i djeca divni ljudi i stvarno se nadam da ćete ih tretirati s ljubavlju i poštovanjem jer su to divna djeca", izjavila je 22-godišnjakinja u Instagram lajvu u utorak. "Nije njihova krivnja što se to sve događa", dodala je.

I njezin otac suočavao se s optužbama za seksualno zlostavljanje

Aoki Lee Simmons vjerojatno se može poistovjetiti s Diddyjevom djecom jer je i njen otac bio optužen za seksualno zlostavljanje. Osnivač Def Jam Recordingsa, nekoć dobar prijatelj Seana Combsa, također je negirao sve optužbe protiv sebe, prenosi Page Six.

Aokina majka Kimora Lee Simmons bila je i najbolja prijateljica Kim Porter, preminule majke Diddyjevog 26-godišnjeg sina Christiana Combsa i 17-godišnjih blizanki.

Diddyjeva djeca bila na sudskom ročištu

Diddyjeva djeca prošli su tjedan prisustvovala sudskom ročištu, na kojem je pravni tim repera pokušao uložiti žalbu na sudsku odluku da ga zadrži u zatvoru bez jamčevine dok čeka suđenje, ali ta je molba ponovno odbijena.

Diddyjeva djeca viđena su kako napuštaju sudnicu držeći se za ruke i s tužnim izrazima lica nakon sučeve odluke.

Nove optužbe 

Podsjetimo, Diddy je uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. U ponedjeljak su na saveznom sudu u New Yorku dvije žene i četiri muškarca podnijeli niz novih tužbi protiv Diddyja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.