Kći Johna Amosa saznala je za njegovu smrt tek nakon 45 dana i to preko medija

Foto: Instagram/Profimedia

John Amos, glumac poznat po ulozi u sitcomu Good Times i miniseriji Korijeni, preminuo je 21. kolovoza, no tek ovog tjedna doznalo se za njegovu smrt. Osim obožavatelja, preko medija tu je tužnu vijest saznala i njegova kći Shannon Amos. 

Preko medija saznala da joj je otac umro

Johnovu smrt objavio je njegov sin Kelly Christopher K.C. Amos, a Shannon je ostala zatečena. 

"Ostala sam bez riječi. Naša obitelj primila je srceparajuću vijest da je moj tata, John Allen Amos, preminuo 21. kolovoza. Shrvani smo i imamo toliko pitanja o tome kako se to dogodilo prije 45 dana, a saznali smo kroz medije kao i mnogi od vas.

Ovo bi trebalo biti vrijeme odavanja počasti i slavljenja njegovog života, a mi se borimo s valom emocija i neizvjesnosti oko njegove smrti. Ipak, postoji neki privid mira u spoznaji da je moj otac konačno slobodan. Obitelj i ja duboko cijenimo vašu ljubav, pozive i poruke", napisala je Shannon na Instagramu. 

Zasad nije dano nikakvo objašnjenje zašto je prošlo toliko dugo da se javnosti objavi Johnova smrti, kao ni zašto njegova kći za to nije saznala odmah. 

Nesuglasice u obitelji

Obitelj Amos u lošim je odnosima najmanje godinu dana. Shannon je optužila svog brata da nije dao odgovarajuću zdravstvenu skrb njihovom ocu. U objavi na Instagramu u lipnju 2023. Shannon je napisala da je njezin otac "žrtva zlostavljanja i financijskog iskorištavanja", ali su Kelly Amos i John Amos to demantirali. 

Shannon je rekla kako je "ustanovama u Coloradu i New Jerseyu dostavila opsežnu dokumentaciju s ciljem da pokrenu istragu" o njezinim tvrdnjama o zlostavljanju. Govorila je da je njezin brat preuzeo kontrolu nad očevim životom i poslovima te ga izolirao od ostatka obitelji. Policijska uprava Los Angelesa istražila je tada slučaj, ali ga je zatvorila zbog nedostatka dokaza.

Inače, potvrda o smrti okruga Los Angeles koju je dobio Deadline pokazuje da je Amos umro od zatajenja srca u bolnici u Inglewoodu, 21. kolovoza u 17:18. Amosovo tijelo kremirano je devet dana kasnije, 30. kolovoza.

U potvrdi je Kelly naveden kao osoba koja je obavijestila Odjel za javno zdravstvo okruga L.A. o očevoj smrti. Kelly se još nije oglasio zašto nije na vrijeme obavijestio sestru o očevoj smrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.