Kći Lise Marie Presley: Moja majka je umrla od slomljenog srca

Foto: Instagram/EPA

Riley Keough kaže kako je njezina pokojna majka Lisa Marie Presley teško podnijela smrt sina Benjamina, koji je umro 2020. u dobi od 27 godina. Njezina majka, jedino dijete Elvisa i Priscille Presley, umrla je tri godine kasnije, kada je imala 53 godine.

Iako je medicinski stručnjak utvrdio da je Lisa umrla od začepljenja tankog crijeva nakon operacije, Riley kaže da je njezina majka zapravo umrla od slomljenog srca.

"Moja mama je dala sve od sebe da pronađe snagu za mene i moje sestre nakon što je Ben umro, ali smo znali koliku bol je trpjela. Moja mama je fizički umrla od posljedica operacije, ali svi znamo da je umrla od slomljenog srca", rekla je za magazin People.

U memoarima se spominje Benjaminova smrt

Lisa je u eseju objavljenom u Peopleu 2022. godine pisala o smrti sina te rekla da ljudi "ne prebolijevaju niti nastavljaju dalje" nakon gubitka voljene osobe. 

Prije smrti Lisa je pisala memoare, koje je Riley dovršila i trebali bi izaći u listopadu. Kako bi završila knjigu, Keough bi poslušala vrpce koje je snimila njezina majka. Kaže da je bilo nevjerojatno teško pisati o smrti brata, padanju majke u ovisnost i naposljetku njenoj smrti. 

"Moja mama je htjela napisati knjigu u nadi da će netko moći pročitati njezinu priču i povezati se s njom, kako bi znali da nisu sami na svijetu", rekla je Riley.

Jako je smršavila prije smrti

Podsjetimo, Lisa Marie Presley preminula je u siječnju 2023. Nekoliko tjedana prije smrti smršavila je 20 kilograma u vrlo kratkom roku. Navodno je bila na estetskoj operaciji i uzimala tablete za mršavljenje.

Članovi njezine obitelji također vjeruju da je u isto vrijeme nastavila uzimati opioide. Naime, Lisa Marie se i prije borila s ovisnošću o raznim tabletama. Ujutro na dan svoje smrti, 12. siječnja, Lisa Marie se žalila na bol u trbuhu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.