Kći R. Kellyja kaže da ju je zlostavljao dok je bila dijete: Bojala sam se ikome reći

Foto: Profimedia/EPA

Buku Abi, kći glazbenika R. Kellyja, progovorila je o navodnom zlostavljanju koje je u djetinjstvu pretrpjela od svog oca. U novom dokumentarcu pod nazivom Karma: A Daughter’s Journey, koji je premijerno prikazan na TVEI Networku, Abi (26), rođena kao Joann Kelly, tvrdi da ju je pjevač zlostavljao dok je bila dijete, a prvi put je to rekla svojoj majci Andrei kad je imala 10 godina. 

"Bio mi je sve. Dugo nisam ni htjela vjerovati da se to dogodilo. Nisam znala da će mi, čak i ako je loša osoba, nešto učiniti", rekla je Buku u dokumentarcu. "Bila sam previše uplašena da bih ikome rekla. Bila sam previše uplašena da kažem mami."

Prijavile su ga policiji

Iako Abi ne govori o detaljima zlostavljanja, kaže da je zatvor prikladno mjesto za njenog oca jer zna kakav je iz "osobnog iskustva". 

"Stvarno se osjećam kao da je ta jedna milisekunda u potpunosti promijenila moj život i ono što sam bila kao osoba. Promijenila sjaj koji sam imala. Nakon što sam rekla mami, više nisam išla ocu. Moj brat Robert i sestra Jaah nisu više tamo išli. I dalje se borim s tim", rekla je.

Epizoda završava informacijama o "odgođenom razotkrivanju" te objašnjava da mnoge žrtve seksualnog zlostavljanja čekaju godinama ili desetljećima da otkriju što im se dogodilo. U drugoj epizodi, koja još nije javno dostupna, Buku ulazi u detalje o navodnom zlostavljanju, za koje kaže da se dogodilo kada je imala 8 ili 9 godina, piše People.

"Samo se sjećam da sam se probudila kad me dodirnuo", prisjeća se plačući. "Nisam znala što da radim pa sam samo ležala i pretvarala se da spavam."

Buku kaže da je na kraju rekla majci što se dogodilo. Otišle su na policiju i podnijele anonimnu prijavu. "Nisu ga mogli kazneno goniti jer sam predugo čekala. Tada sam se osjećala kao da sam uzalud nešto rekla", kaže Buku. 

R. Kelly poriče kćerine optužbe

Odvjetnica R. Kellyja Jennifer Bonjean kaže da on oštro poriče ove optužbe. "Njegova bivša supruga iznijela je iste optužbe prije mnogo godina, a njih je istraživao Odjel za djecu i obitelj Illinoisa i bilo je neutemeljeno", kaže odvjetnica. 

Kelly je u veljači prošle godine osuđen u Chicagu na 20 godina zatvora zbog dječje pornografije i namamljivanja maloljetnika na seks. Godinu dana ranije osuđen je na 30 godina zatvora zbog optužbi za reketarenje i trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.