Keanu Reeves (59) snimljen u rijetkom izlasku sa svojom djevojkom (54)

Foto: Profimedia

GLUMAC Keanu Reeves (59) snimljen je sa svojom djevojkom Alexandrom Grant (54) na događaju LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci u Los Angelesu. Ovo je isti događaj na kojem je par prvi put izašao u javnost 2019. Njih dvoje izgledali su dobro raspoloženi.

Prijateljstvo se pretvorilo u romansu

Grant i Reeves rijetko se pojavljuju skupa na javnim događanjima, no kad se to dogodi, rado poziraju na crvenom tepihu. Njih dvoje bliski su godinama, a surađivali su na knjizi Oda sreći, koju je napisao Reeves, a Grant je napravila crteže.

Tijekom godina njihovo prijateljstvo pretvorilo se u romansu, ali o svojoj ljubavi ne vole govoriti javno. Alexandra je umjetnica i filantropkinja iz Los Angelesa, koja je održavala izložbe po cijelom svijetu. Rođena je u Ohiu, a od završetka koledža Swarthmore 1994. godine bavi se umjetnošću.

Poznata je po tome što u svom radu koristi govor i jezik te surađuje s piscima u izradi skulptura, fotografija, crteža i videoradova. Tako je upoznala i Keanua, koji, osim što snima filmove, ima interesa i za poeziju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.