Kedžo otkrio da ima zdravstvenih problema: "Spavalo mi se toliko da bi mi se mantalo"

Foto: Instagram

Damir Kedžo je u razgovoru za In Magazin otkrio da se nedavno suočio sa zdravstvenim problemima - ima inzulinsku rezistenciju (stanje kada u organizmu slabi učinak inzulina pa mišići, masti i jetra ne mogu koristiti glukozu iz krvi za energiju te se mora proizvoditi više inzulina u gušterači, a razina šećera u krvi se s vremenom povećava).

Kaže da je to otkrio sasvim slučajno. "Zapravo nisam skužio ja nego ljudi oko mene. Konstantan umor, anksioznost, promjene raspoloženja, pa pojedeš nešto pa ti se stalno spava. Kod mene bi se manifestiralo da bi minutu nakon što pojedem ručak, baš bi mi se počelo spavati do te mjere da bi mi se mantalo", rekao je 37-godišnji pjevač koji se odrekao slatkiša i nezdravih namirnica.

"Znam da to zvuči ful klišej i ful glupo i zapravo mi je bilo glupo u dvadesetima, ali kad kreneš imati nekih problema sa zdravljem, shvatiš da ti je zdravlje najbitnije", dodao je Kedžo. 

Ranije govorio o poremećaju osobnosti

Inače, pjevač je prošle godine progovorio i o svojoj borbi s graničnim poremećajem osobnosti. Rekao je kako se nije mogao nositi s anksioznošću i opsesivnim mislima pa je pomoć potražio na psihijatrijskom odjelu riječke bolnice.

"Htio sam ljudima reći, ljudi, ful se bojim, ful sam nervozan, međutim to sam liječio na različite načine, ili bih popio čašu, dvije vina pa išao pjevati, a mislim da to nije način, jer kad kreneš s čašom, dvije, kroz deset godina postane boca, dvije, tri, četiri, a ja nisam tip osobe koja želi živjeti destruktivan život", rekao je tada za IN magazin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.