Kesha promijenila stihove svog velikog hita u kojem se spominje P. Diddy

Foto: Profimedia

Pjevačica Kesha promijenila je stihove jedne od svojih najpoznatijih pjesama kao odgovor na optužbe protiv Seana "Diddyja" Combsa. Radi se o velikom hitu iz 2009. godine, Tik Tok.

Prvi stih pjesme glasio je: "Probudila sam se ujutro osjećajući se kao P. Diddy", no sada je tekst izmijenjen i glasi: "Probudila sam se ujutro, jebi se P. Diddy". I na nastupu na Coachelli ranije ove godine izvela je ovu pjesmu s izmijenjenim tekstom. Prema TMZ-u, verzija s Coachelle je ona koju će koristiti u budućnosti te želi da njezini obožavatelji nauče taj stih ako žele pjevati s njom.

@spookyseason4life54 #coachella #foruyou ♬ original sound - Mak

Kada su je pitali hoće li promjena biti trajna, rekla je: "Da, hoće. Obožavatelji bi to trebali naučiti za moj nadolazeći nastup. Želim to čuti glasnije nego ikad. Čvrsto stojim iza toga. Nisam osoba koja šuti, znam za što se zalažem", poručila je.

Diddy ostaje u pritvoru

Podsjećamo, repera su uhitili savezni agenti u New Yorku u ponedjeljak navečer i optužili ga u kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Ostat će u pritvoru nakon što je sudac odbio njegovo puštanje uz jamčevinu, a suočit će se s optužbama za trgovinu ljudima u seksualne svrhe i pranje novca uz brojne druge optužbe utemeljene na događajima od 2009. nadalje.

Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.