Kidman zablistala na premijeri erotskog trilera u Veneciji, dobili 7 minuta ovacija

Foto: EPA

U petak je na 81. Venecijanskom filmskom festivalu premijerno prikazan film Babygirl, erotski triler koji je napisala, režirala i koproducirala Halina Reijn. U njemu glume Nicole Kidman, Harris Dickinson, Sophie Wilde i Antonio Banderas.

Nicole je na crvenom tepihu zablistala u kreaciji dizajnera Daniela Roseberryja za modnu kuću Schiaparelli. 

Na crvenom tepihu pozirala je s kolegama iz filma.

7-minutne ovacije

Erotski triler dobio je 7-minutne ovacije na premijeri, piše Deadline.

Kidman u filmu utjelovljuje lik Romy, moćnu i uglađenu izvršnu direktoricu koja živi u New Yorku, dok stavlja svoju karijeru i obitelj na kocku kada započne burnu aferu s mnogo mlađim pripravnikom. Kidman glumi ženu koja nikada nije iskusila pravi užitak sa svojim brižnim suprugom, kojeg glumi Antonio Banderas.

Nicole je na konferenciji za medije uoči prikazivanja filma rekla da se osjećala "izloženom, ranjivom i uplašenom" u iščekivanju premijere. Međutim, kaže da je ovaj film za nju bio "oslobađajuće iskustvo". Za film kaže da se očito radi o seksu, ali da je također riječ o unutarnjim mislima, tajnama, braku, moći i pristanku.

"Ovo je priča jedne žene i, nadam se, vrlo oslobađajuća priča. Ispričana je iz perspektive žene i to je za mene ono što je film učinilo jedinstvenim", rekla je Kidman, a s njom se složila i redateljica.

"Bila sam oduševljena što mogu snimiti film o ženskoj žudnji, ali on također govori o egzistencijalnoj krizi, ima mnogo slojeva", rekla je Halina. Kao razlog snimanja filma navodi odnos žena prema svojim tijelima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.