Kiefer Sutherland o svom ocu: Dobro je proživio život

Foto: Profimedia

Vijest o smrti glumca Donalda Sutherlanda objavio je njegov sin, poznati glumac, Kiefer.

"Teška srca vam javljam da je moj otac, Donald Sutherland, preminuo. Osobno ga smatram jednim od najvažnijih glumaca u povijesti filma. Nikada ga nije uplašila uloga, bila ona dobra, loša ili ružna. Volio je ono što je radio i radio je ono što je volio, ne možeš tražiti više od toga u životu. Dobro proživljen život", objavio je uz staru fotografiju s ocem.

Donald je imao petero djece

57-godišnji Kiefer uz oca je rano ušao u svijet glume, a prvu veću ulogu dobio je s 20 godina. Glumio je Acea Merrilla u filmu Ostani uz mene u kojem je glumio i River Phoenix koji je nedugo zatim umro od predoziranja sa samo 23 godine. Kiefer je jednom prilikom rekao da ga je obitelj spasila od slične sudbine.

"Tijekom godina izgubio sam mnogo prijatelja i svjestan sam da sam na njihovom mjestu mogao biti i ja. Često se sjetim Rivera... Ako iskušavaš granice, kako bi iskusio život, postoji šansa da ćeš pogriješiti, a te pogreške te na kraju mogu koštati života", rekao je i dodao da ga je činjenica da je veoma mlad postao otac spasila loših odluka. Naime, on je jako dugo u Hollywoodu nosio titulu "zločestog dečka".

Kiefer je jedan od petero djece Donalda Sutherlanda, a zajedno su glumili u tri filma - Max Dugan Returns (1983), Forsaken (2015) i A Time to Kill (1996).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.