Kilogrami uopće nisu problem: Beth Ditto zaljuljala svoje obline u Danskoj

PJEVAČICA i autorica Beth Ditto održala je sa svojim indie rock bendom The Gossip koncert u danskom Copenhagenu i još jednom dokazala kako kilogrami ne trebaju biti nikakva prepreka. Beth se već dugo svojim stilom života, aktivnostima te velikom energijom koju odašilje s pozornice bori protiv predrasuda koje se vezuju uz punije osobe.

Iako često pozornost javnosti privlači svojim kontroverznim izjavama, a jedna od takvih je i da je kao djevojčica jela vjeverice, ljudi je cijene i zbog njezine glazbe te aktivizma. Naime, otvoreno je priznala da je lezbijka i svesrdno podupire pokrete za prava homoseksualaca. Najpoznatiju pjesmu grupe The Gossip "Standing in the way of control" Ditto je napisala kao odgovor na odluku vlade da zabrani gaj brakove u SAD-u.

Također, tvrdeći kako moda kako nije pravedna prema "velikim" ljudima, te kako ih uglavnom potpuno zanemaruje, nedavno je izbacila svoju zanimljivu modnu kolekciju. Pjevačica, koja nema problema sa samopouzdanjem, smatra da se žene koje imaju višak kila ne trebaju skrivati iza širokih i neuglednih odjevnih predmeta, nego da trebaju pokazati da i one znaju biti privlačne i ženstvene. Zbog toga je i njezina kolekcija prepuna uskih, šarenih i modernih komada.

Beth Ditto je 2006. NME časopis proglasio najkul osobom rock glazbe, 2007. godine je nominirana za najseksi ženu godine, a 2008. joj je časopis Glamour dodijelio nagradu za najboljeg međunarodnog umjetnika godine.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.