Kim Kardashian posjetila braću Menendez u zatvoru: "Odrasli smo u istoj ulici"

Foto: EPA/Profimedia

Kim Kardashian posjetila je zatvor Richard J. Donovan u blizini San Diega u subotu kako bi razgovarala o reformi zatvorskog sustava s velikom grupom zatvorenika, uključujući braću Lylea i Erika Menendeza, prenosi Variety.

Razgovarala je sa zvijezdom serije

Kim su se pridružili njezina sestra Khloe Kardashian, majka Kris Jenner, filmski producent Scott Budnick i glumac Cooper Koch, koji glumi Erika u Netflixovoj seriji Ryana Murphyja Monsters: Priča o Lyleu i Eriku Menendezu, koja je ovog tjedna izašla na Netflixu.

Kim je nedavno surađivala s Murphyjem na drugoj verziji serije American Horror Story. Također redovito posjećuje zatvore kako bi učila i govorila o programima rehabilitacije i reformi zatvorskog sustava. Ranije ove godine razgovarala je sa zvijezdom serije Monsters: Priča o Lyleu i Eriku Menendezu, Chloë Sevigny, koja glumi Kitty Menendez. Razgovarale su o obitelji Menendez uoči izlaska sezone.

"Odrasla sam odmah niz ulicu od kuće u kojoj se sve to dogodilo, i svi smo išli u istu školu", poručila je Kim. "Sjećam se da sam slušala o tom slučaju. Moj me tata provozao pokraj kuće i ispričao mi priču. I bio je u toj kući", prisjetila se Kim.

Erik Menendez oštro iskritizirao seriju

U petak je Erik oštro iskritizirao seriju Monsters, rekavši da druga sezona Netflixove serije dala "pogubne prikaze likova" njega i njegova brata Lylea. "Teška srca moram reći da vjerujem kako Ryan Murphy ne može biti toliko naivan i netočan u činjenicama o našim životima da bi ovo napravio bez loše namjere", napisao je Menendez u svojoj izjavi, koju je objavila njegova supruga Tammi Menendez na X-u.

O čemu se radi u seriji?

Druga sezona prati istinitu priču o braći Lyleu i Eriku Menendezu, koji su u kolovozu 1989. godine ubili svoje roditelje, oca Josea i majku Kitty. Nakon što je policija došla u njihov dom, Lyle i Erik su rekli da su bili u kinu i gledali Batmana za vrijeme ubojstva njihovih roditelja.

Ključni dio obrane braće bio je da su roditelje ubili u samoobrani, tvrdeći da ih je otac cijelo djetinjstvo seksualno zlostavljao, dok im je majka bila emocionalno nestabilna i neodgovorna. Braća su tvrdila da su ubojstva počinili iz straha za vlastite živote, uvjereni da će ih roditelji ubiti kako bi prikrili zlostavljanja. Slučaj braće Menendez jedno je od najpoznatijih suđenja u američkoj povijesti. Ovo ubojstvo i suđenje od samog početka do danas fasciniraju javnost i medije.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.