Kiss, marry, kill - Putin, Trump i Zelenski. Evo što su odabrali Hrvati

Video: Index

S PROLAZNICIMA u centru Zagreba ponovno smo zaigrali igru Kiss, marry, kill. Osobe koje smo im ovaj put ponudili su Vladimir Putin, Volodimir Zelenski i Donald Trump.

Morali su objasniti koga bi poljubili, s kim bi se vjenčali, a koga ne bi odabrali ni za jedno od to dvoje.

"Putin - marry. On mi je jedan od najdražih predsjednika. Trump je jedan od najgorih predsjednika", rekao nam je jedan prolaznik, no neki se nisu složili.

"Putin kill, Trump je ok"

Sljedeći prolaznik kojem smo postavili isto pitanje rekao nam je: "Putin definitivno kill. Zelenski isto kill, a Trump kiss. Putin mi je dosta negativan zbog rata, o Zelenskom sam isto čuo dosta loših stvari, a Trump je ok. Uz njega Amerika jedino uspijeva."

Još jedan mladić rekao nam je da mu je Trump jedan od dražih predsjednika, a jedna gospođa pohvalila je Zelenskog za kojeg je odabrala opciju "kiss".

"Sviđa mi se njegova ideja o slobodnoj Ukrajini", rekla je, a s njom se složila još jedna djevojka: "Zelenski pokušava pomoći svojoj državi."

Pogledajte kako su Zagrepčani ovaj put odigrali ovu igru.

@index.hr Kiss-Marry-Kill: Putin, Trump i Zelenski? #kissmarrykill #putin #zelensky #trump #indexhr #zagreb #hrvatska #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound - Index.hr

Inače, za one manje upoznate, "Kiss, marry, kill" popularna je američka igra u kojoj igrači zamišljaju potencijalne romantične scenarije sa zadanim osobama. "Kill" u ovom slučaju, naravno, ne znači doslovno "kill (hrv. ubiti)", već znači da igrač s nekom osobom ne bi mogao biti u romantičnom odnosu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.