Kiss, marry, kill - Tomašević, Puljak i Radić. Evo tko je najbolje prošao

Video: Index

S PROLAZNICIMA u centru Zagreba ponovno smo zaigrali igru Kiss, marry, kill. Osobe koje smo im ponudili ponovno su bili hrvatski političari (ovaj put gradonačelnici), no sada su ista imena bila ponuđena i djevojkama i dečkima. 

Tomislav Tomašević, Ivica Puljak i Ivan Radić - rekli smo prolaznicima. Morali su objasniti koga bi poljubili, s kim bi se vjenčali, a koga ne bi odabrali ni za jedno od to dvoje.

Radić najbolje prošao

Jedna djevojka se našalila pa nas pitala: "Možemo li mi sve kill?, dok je jedan prolaznik zbunjeno pitao zašto nismo nabrojali žene. Bez obzira na to, drugi su rado odgovorili. Čini se kako je ovaj put najgore prošao Tomašević, dok su Radića prolaznici najčešće birali za opcije "kiss" i "marry".

Pogledajte kako su ovaj put prošli političari.

@index.hr Kiss-Marry-Kill: Tomašević, Puljak i Radić? #tomasevic #puljak #radic #indexhr #kissmarrykill #game #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Inače, za one manje upoznate - "Kiss, marry, kill" popularna je američka igra u kojoj igrači zamišljaju potencijalne romantične scenarije sa zadanim osobama. "Kill" u ovom slučaju, naravno, ne znači doslovno "kill", već znači da igrač s nekom osobom ne bi mogao biti u romantičnom odnosu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.