Klinac koji obožava kukuruz postao službeni ambasador kukuruza

Foto: Twitter

DJEČAK Tariq, koji je postao globalno popularan zbog intervjua u kojem govori o svojoj ljubavi prema kukuruzu, a prema kojem je napravljena i viralna pjesma Corn Song, postao je službeni ambasador kukuruza.

Točnije, dječak je postao ambasador Palače kukuruza, turističke atrakcije gradića Mitchella u Južnoj Dakoti. Kristin Noem, guvernerka Južne Dakote, napisala je na Twitteru da je Corn Kid posjetio Palaču kukuruza i da je postao "službeni ambasador kukuruza".

Palača kukuruza (punim imenom World's Only Corn Palace) postoji od 1892. godine, a godišnje je posjeti oko 500 tisuća ljudi. Turisti se tamo na zabavan način mogu upoznati s poljoprivrednim bogatstvom kraja te saznati priču o tome kako je Mitchell postao "kukuruzni glavni grad svijeta".

Uglazbljene izjave dječaka postale hit

Podsjetimo, Tariq je postao megapopularan nakon što ga je voditelj Julian Shapiro-Barnum intervjuirao o kukuruzu. Dječak kojem je nedostajao prednji zub bez problema je žvakao klip kukuruza i podijelio svoje mišljenje o ovoj namirnici.

@doingthings Do you think corn is real? 🌽 @Recess Therapy ♬ original sound - Doing Things

"Stvarno volim kukuruz. Kad su mi rekli da kukuruz postoji, bio je dobar. Ali kad sam ga probao s maslacem, sve se promijenilo! Volim kukuruz!" rekao je ushićeno dječak.

Njegovi su odgovori uskoro uglazbljeni u popularnu Corn Song, koja je zaludjela cijeli internet.

@schmoyoho intro song for any meal/snack with corn 🌽 - from iconic interview on @doingthings ♬ It's Corn - Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.