Knoll je bila gošća na nastupu Swedish House Mafije, objavila je fotke

Foto: Instagram

Ivana Knoll, novopečena DJ-ica, svoj ljetni odmor provodi na Ibizi gdje se druži s brojnim poznatim kolegama iz svijeta glazbe. U jednom noćnom klubu bila je gošća na nastupu švedske house grupe Swedish House Mafia, nakon čega se fotografirala s jednim od članova.

Naime, Knoll je na svom Instagram profilu, gdje je prati preko tri milijuna ljudi, objavila fotografiju sa Steveom Angellom. "Hvala vam na gostoprimstvu", napisala je pored fotografije na kojoj je pozirala u crnom topu i kratkom šorcu u istoj boji. Također je objavila video u kojem maše kameri koja zumira na njezin vrat i veliku dijamantnu ogrlicu.

"Ti si božica", "Svaki put si sve lijepša", "Uvijek imaš taj lijepi osmijeh", pisali su joj njezini obožavatelji u komentarima. 

Proteklih dana Ivana je upoznala nekoliko slavnih osoba. Nedavno se pohvalila na Instagramu da je srela bivšeg brazilskog nogometaša Ronalda Luisa Nazárija de Limu. "Upoznala sam legendu", napisala je Ivana uz njihov selfie. Također, objavila je fotografiju s Davidom Guettom, kojeg je također nazvala legendom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.