Kolinda podržala Donnu Vekić uoči borbe za olimpijsko zlato: Hrabro, svi smo s tobom

Foto: Instagram

Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na Instagramu uoči današnjeg meča Donne Vekić. Hrvatska tenisačica danas igra finale olimpijskog turnira u Parizu. 

Bivša predsjednica tim je povodom poželjela sreću Donni i još jednom čestitala braći Sinković na osvojenom zlatu. "Čestitke mojim herojima. Donna, samo hrabro danas. Svi smo s tobom", napisala je.

Vjerno prati hrvatske olimpijce

Kolinda je pratila i polufinalni meč između hrvatske tenisačice Donne Vekić i Slovakinje Anne Karoline Schmiedlove. Strastveno je navijala i bodrila Donnu. Današnja Donnina suparnica je Kineskinja Qinwen Zheng. Kolinda je dodijelila i medalju Barbari Matić nakon osvojene zlatne medalje u judu, a pratila je i hrvatske vaterpoliste te slavila s Valentom Sinkovićem koji je u Parizu proslavio 36. rođendan.

U Parizu je od ceremonije otvaranja Olimpijskih igara. Tada je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Jakovom Kitarovićem ispred Eiffelovog tornja. "Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj - sportaši iz cijelog svijeta okupljaju se u gradu svjetlosti kako bi slijedili svoje snove i stvarali povijest. Idemo, Hrvatska", napisala je u opisu objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.