Kolinda pratila finale košarke na OI-ju. Danas će bodriti i hrvatske vaterpoliste

Foto: Instagram

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s košarkaške utakmice između Francuske i SAD-a. U opisu objave je poručila da je jučer pratila nastup hrvatske atletičarke Sare Kolak te da će danas pratiti i hrvatske vaterpoliste.

"Svaka čast francuskim navijačima"

"Jučer smo bodrili našu Saru Kolak, zajedno s Emmanuelom Macronom i Brigitte Macron, Andrzejem Dudom, princom Albertom, princom Haakonom i njegovom obitelji... i onda odjurili na finale u košarci između Francuske i SAD-a. Brza i dinamična košarka i fantastična atmosfera. Čestitke američkom košarkaškom timu na pobjedi. I svaka čast francuskim navijačima koji su srčano navijali do posljednjeg trenutka, unatoč tome što je #SAD stalno bio u prednosti", poručila je Kolinda u objavi.

"Čestitke i susjedima na bronci! Bilo je lijepo vidjeti Srbiju na tom impresivnom postolju. Vidimo se poslijepodne na vaterpolu", dodala je Kolinda u opisu objave.

Podupirala hrvatske olimpijce

Podsjetimo, Kolinda je sa suprugom Jakovom Kitarovićem u Parizu od početka Olimpijskih igara, gdje bodri hrvatske sportaše.

Nedavno se bivša predsjednica pohvalila na Instagramu kako se družila sa španjolskim kraljem Felipeom VI. nakon što su hrvatski vaterpolisti pobijedili Španjolce u polufinalu Igara. "Sportski duh nakon vaterpolo utakmice Hrvatska - Španjolska, fanovi iz Hrvatske i Španjolske, na čelu s Njegovim Visočanstvom kraljem Felipeom VI., slave olimpijski duh", napisala je uz fotku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.