Kolinda u Parizu zabrinuto pratila nastup Tina Srbića, s njom je bio i Jakov

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

BIVŠA predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nastavlja navijati za hrvatske sportaše na Olimpijskim igrama u Parizu. Danas je na tribinama pratila hrvatskog gimnastičara Tina Srbića.

Zabrinuto je pratila natjecanje. S njom je na tribinama sjedio i Jakov Kitarović.

Iza Kolinde sjedili Ryan Gosling i Eva Mendes

Kolinda je u nedjelju podržavala i hrvatskog gimnastičara Aurela Benovića, koji je završio na petom mjestu. Na fotografijama koje je objavila na Instagramu pozira s Jakovom, a iza njih se vidi poznati holivudski bračni par - Eva Mendes i Ryan Gosling.

"Nadala sam se jučer da ću uručiti medalju našem Benoviću, no bit će to ipak nekom budućom prigodom. Malo je falilo", napisala je na Instagramu. "U gimnastici su uživali i Eva Mendes i Ryan Gosling", dodala je na kraju objave. 

Podsjećamo, Tin Srbić ostao je bez medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. U polufinalu je bio drugi, a finale je završio kao posljednji, osmi, s ocjenom 11.333, nakon što je pao s preče, a onda nije završio vježbu.

"Teško će mi ovo sjesti, idem sada u sobu, plakati gdje me nitko ne vidi", rekao je Tin Srbić nakon pada u finalu. 

Zlato je osvojio Japanac Oka Shinnosuke s ocjenom 14.533, dok je srebro pripalo Kolumbijcu Angelu Barajasu s istom ocjenom, ali manjim prijavljenim startnim koeficijentom. Broncu su podijelili Kinez Zheng Boheng i Tajvanac Chia Hung Tang s niskih 13.966.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.