Konačno je poznat naslov i datum izlaska filma o Formuli 1 s Bradom Pittom

Foto: Profimedia

Konačno je poznato malo više detalja o dugoiščekivanom filmu u kojem Brad Pitt glumi vozača Formule 1. 

Uoči British Grand Prixa u Silverstoneu, na službenim stranicama Formule 1 objavljen je naslov nadolazećeg Bradovog filma. Film je nazvan F1, a u kina bi trebao stići tijekom ljeta 2025. godine.

Brad se naime vratio u Northamptonshire kako bi snimio još materijala za film te je snimljen u odijelu vozača Formule 1. Zbog štrajkova diljem Hollywooda 2023., proizvodnja filma je zaustavljena, što objašnjava dugotrajni proces.

Producent je Lewis Hamilton

Film govori o vozaču Sonnyju Hayesu (Brad Pitt) koji je nakon teške nesreće morao otići u mirovinu. Desetljećima nakon što se umirovio izlazi iz mirovine i natječe se protiv najjačih u timu s mladim vozačem. Još uvijek nema trailera za nadolazeći film, međutim teaser će biti premijerno prikazan na British Grand Prixu.

Prava za snimanje filma je otkupio Apple. Film će režirati Joseph Kosinski, redatelj Top Gun: Mavericka, a glavni producenti bit će Jerry Bruckheimer i sedmerostruki F1 prvak Lewis Hamilton. Najnovije informacije govore kako je budžet premašio 300 milijuna dolara, čime je ovaj film o Formuli 1 ušao među deset najskupljih filmova u povijesti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.