Konačno je riješen misterij koji je godinama mučio korisnike društvenih mreža

Screenshot: TikTok

Prije četiri godine Redditom je počela kružiti fotografija tkanine koja se pojavila u jednom magazinu, na kojoj je oslikano šest poznatih osoba. Tada su korisnici društvenih mreža započeli potragu u želji da otkriju o kojim se osobama radi te pronađu originalne slike prema kojima je tkanina ocrtana.

Pet osoba su brzo uspjeli otkriti i pronaći njihove originalne slike, a to su Adriana Lima, Travis Fimmel, Jessica Alba, Josh Holloway i Orlando Bloom. Šesta osoba godinama je bila misterij, a sada je konačno i to riješeno.

@disturbedintrigue #celebritynumber6 #celebritynumbersix #leticiasardá #celebnumber6 #celebnumbersix #celebritynumbersixfound #celebritynumber6found #mystery #internetmystery #mysterysolved #internetmysterysolved #reddit ♬ Interstellar on Piano - Andy Morris

Misteriozna šesta osoba, koju su posljednjih tjedana tražili mnogi korisnici društvenih mreža, španjolska je manekenka Leticia Sarda. 

Celebrity Number Six has been found.
byu/IndigoRoom inCelebrityNumberSix

Kako su je našli?

Jedan od korisnika Reddita rekao je da je netko u raspravama o celebrityjima na tkanini spomenuo njeno ime. Istraživanjem je pronašao fotografa Leandrea Escorsella, koji je model slikao za magazin. Korisnik Reddita obratio se fotografu, koji je zatim potvrdio da je to doista Leticia Sarda.

"Da, prepoznajem sliku. To je jedna od fotografija koje sam snimio za časopis Woman. Ne znam tko je upotrijebio ovu sliku neovlašteno, mislim, da je koristi na tkanini", odgovorio je fotograf korisniku Reddita.

Gdje je Letizia danas?

Španjolsko izdanje Vanity Faira je nakon objave misterioznog šestog celebrityja stupilo u kontakt s Letizijom. Kako pišu, ona danas živi u španjolskom gradu Santa Cruz de Tenerifeu i nije imala pojma o svemu što se na društvenim mrežama događalo.

CELEBRITY NUMBER SIX CONFIRMED
byu/alnilam42 inCelebrityNumberSix

"Odjednom su mi rekli da sam viralna na TikToku. Nisam se još guglala, ja sam osoba koja na Facebooku ima jako malo prijatelja, a Instagram pogledam s vremena na vrijeme", rekla je bivša manekenka. 

"Još ne mogu vjerovati. Prije dva dana nisam imala pojma o tome. U Santa Cruz de Tenerifeu, gdje živim, već su me dvojica zaustavila na ulici i tražila me moje društvene mreže", kaže o ponovnoj iznenadnoj slavi.

Više se ne bavi manekenstvom. Počela je s 13 godina, a već sa 16 je živjela sama u Milanu. Od tada je neprestano putovala. "Tome sam se posvetila sve do 2009., kad sam imala gotovo 30 godina", rekla je. S vremenom se zasitila manekenstva i željela je više uživati u druženju s obitelji i prijateljima. Sada, kaže, radi u ugostiteljstvu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.