Koncert u Veloj Luci rasplamsao šuškanja o vezi glazbenika i domaće glumice

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Pojavljivanje jedne domaće glumice na koncertu za Olivera u Veloj Luci rasplamsalo je priče o navodnoj romansi. Naime, još na trajektu prema Veloj Luci na kojem se također održavao koncert za Olivera, snimljena je dobro raspoložena Jelena Perčin. I ne bi to bilo ništa znakovito da se već neko vrijeme ne šuška da je Perčin u vezi s Antom Gelom, glazbenikom i organizatorom manifestacije Trag u beskraju.

Gelo i Perčin tad nisu snimljeni u neposrednoj blizini jedno drugog, no dok je Jelena pjevala, on je svirao na gitari na trajektu. Gelo je i sinoć svirao tijekom čitavog koncerta Trag u beskraju, dok je Jelena bila u publici. U Veloj Luci fotografi ih nisu uspeli snimiti zajedno.

Šuškanja krenula lani

Nagađanja o povezanosti glumice i glazbenika počela su prošle godine nakon što se saznalo da se Perčin razvodi te da je Gelo otkazao svadbu s HRT-ovom producenticom. Viđeni su zajedno u jednom splitskom klubu, a Jelena, koja će se ove jeseni pojaviti u novoj domaćoj seriji na RTL-u,  se nekoliko puta pohvalila i Gelinim fotografijama na društvenim mrežama. No vezu nikad službeno nisu potvrdili.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.