Konobari i prodavači priznali što su radili da napakoste bezobraznim mušterijama

Screenshot: Youtube

KONOBAR koji je prije otprilike mjesec dana na TikToku pitao kolege što rade da bi se osvetili gostima koji su bezobrazni prema njima postao je veliki hit na društvenim mrežama, a odgovori ne prestaju stizati. 

Javili su se ne samo konobari, već i brojni drugi radnici čije radno mjesto zahtijeva kontakt s ponekad napornim mušterijama. Buzz Feed je objavio neke od odgovora. 

1. Sitniš

"Onima koji su bezobrazni prema meni dok radim u baru ostatak vraćam u najsitnijim novčićima."

2. Kvaliteta hrane

"Serviram hranu i često imam posla s bezobraznim ljudima. Kad su ljudi ljubazni, dam im malo veći komad mesa, pazim da dobiju sve što su htjeli što prije, a ponekad im dam i veću porciju pomfrita iako su platili manju. Bezobrazni će uvijek dobiti više juhe nego povrća, najmanje i najgore komade mesa, najmanju moguću količinu pomfrita i umaka u porciji."

3. Šarafi

"Prodajem namještaj, a onima koji su bezobrazni i neljubazni često zafali koji šaraf kad im dostave namještaj."

4. Beskofeinska kava

"Dam im kavu bez kofeina ili im dam pola šalice napitka koji su tražili, a ostatak dopunim vrućom vodom."

5. Samoposluga

"Radim u samoposluzi, a svatko tko je radio na takvom poslu zna da se ponekad dogodi da u trgovini nema svega što je navedeno u online katalogu. Jednom nam je došla žena koja je počela vrištati na moje zaposlenike, a zatim i na mene jer nismo imali fen koji je ona tražila. Usred njene vriske, zaposlenik mi je dao do znanja da je pronašao jedan takav fen u skladištu. Tad sam je mogao prekinuti i reći joj da smo pronašli proizvod, ali sam je pustio da vrišti i kasnije rekao zaposleniku da fen stavi na policu tek kad se trgovina zatvori."

6. Brza usluga

"Radim kao server. Ako je gužva, a vi bezobrazno požurujete jer vam hrana nije stigla 10 minuta nakon što ste naručili, druge stvari će mi biti prioritet da ih obavim prije nego što provjerim je li vam hrana gotova."

7. Popust

"Dok sam radio kao server, uvijek sam ženama u 40-ima i 50-ima uračunavao popust za umirovljenike. Nisu se mogle svađati jer su htjele popust, ali bilo je očito da im je to uništilo dan."

8. Ljute papričice

"Radim sendviče. Ljute papričice nekako nađu put u sendviče bezobraznih mušterija. Mora da su slučajno upale u salatu."

9. Kokice

"Radim u kinu i dam im ustajale kokice."

10. Prtljaga

"Radio sam kao raznosač prtljage na aerodromu. Jednom prilikom je putnik bio toliko bezobrazan prema agentici da sam vidio da ona jedva zadržava suze. Uzeo sam njegovu prtljagu uz veliki osmjeh. Onda sam je odnio i stavio u kolica za prtljagu druge kompanije koja leti za Japan."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.