Neki korisnici Facebooka dobili crni logo: "Pomislio sam da mi se ekran pokvario"

Screenshot: Reddit

Nakon posljednjeg ažuriranja mnogi korisnici Facebooka primijetili su promjenu u ikoni aplikacije, koja je nekima postala crna umjesto uobičajene plavo-bijele.

Iz tvrtke Meta još se nisu oglasili, a društvene mreže bruje o problemima na Facebooku. Korisnici Apple uređaja sa sustavom iOS prijavili su promjenu u boji slova "f" u ikoni.

Čini se da promjena boje ikone nije namjerna, već je rezultat greške koja je došla s najnovijim ažuriranjem. Mnogi korisnici na društvenim mrežama smatraju da bi mogla biti riječ o pogrešci u primjeni tamnog načina prikaza u aplikaciji, što je utjecalo na ikonu. Neki su zabrinuti da bi ovo moglo ukazivati na veći problem s aplikacijom.

Posts from the ios
community on Reddit

"Mislio sam da sam poludio"

Jedan korisnik na Redditu napisao je: "Nakon ažuriranja i iOS-a i Facebooka, logo je postao crn. Pomislio sam da mi se ekran pokvario ili da sam poludio!" Neki korisnici prijavili su da se stari logo vrati ako deinstalirate i ponovno instalirate aplikaciju, no ovo rješenje nije uspjelo svima.

Ova promjena ikone je najnoviji u nizu problema s Facebook aplikacijom, uključujući pritužbe na obavijesti i prikaz sadržaja na naslovnoj stranici. Mnogi korisnici sada čekaju službeno objašnjenje od Mete.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.