Kourtney Kardashian novim fotkama na Instagramu zbunila fanove: "Opet je trudna?"

Foto: Instagram

Kourtney Kardashian na Instagramu je objavila fotografije za najnoviju reklamu svog brenda Lemme. 45-godišnjakinja je pozirala u kupaonskom ogrtaču i posebnu pažnju privukla fotografijom na kojoj se drži za trbuh. Njezini pratitelji u komentarima su pisali kako su uvjereni da je Kourtney trudna.

"Je li ona opet trudna? Preslatka je", "Je li ona opet trudna ili su ovo stare fotografije? Vidi joj se trbuščić", "Ona je trudna", "Pitala sam se je li ponovo trudna. Izgleda sjajno", "Jedva čekam objavu o novoj trudnoći", "Opet je trudna. Čestitke", nižu se komentari ispod objave.

Prošle godine rodila sina

Kourtney Kardashian i Travis Barker su u studenom prošle godine dobili sina Rockyja. 45-godišnjakinji i tri godine starijem glazbeniku Rocky je prvo zajedničko dijete. Kardashianka ima troje djece s bivšim suprugom Scottom Disickom. Barker također otprije ima troje djece s bivšom suprugom Shannom Moakler.

Kourtney i Travis 2022. godine su se triput vjenčali. Prvi put u Las Vegasu, potom su imali civilno vjenčanje u SAD-u, a zatim su organizirali raskošnu svadbu u Portofinu. Barker je zaprosio Kourtney u listopadu 2021. na plaži u Montecitu, u Kaliforniji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.