Kraj težak 16 milijuna dolara: Elon Musk razvodi se od glumice koju je zaveo dok je bila djevica

Foto: Instagram

MILIJUNAŠ Elon Musk od supruge Tululah Riley se već jednom razveo 2012. Iako je tada bračni brodolom na sva zvona razglasio na Twitteru, ovoga je puta razlaz bio nešto tiši.

Bračna sreća s britanskom glumicom i redateljicom nije potrajala, a par se sada i službeno rastao drugi put. Razlog je navodno razdvojenost jer je Riley skoro pola godine živjela u Velikoj Britaniji gdje je radila na snimanju svojeg filma.


Musk je tako prema predbračnom ugovoru, sada već bivšoj supruzi ostavio 16 milijuna dolara. Par nije imao djece, no zato Elon s bivšom suprugom kanadskom književnicom Justine ima pet sinova.

Talulah i Elon upoznali su se u noćnom klubu u istočnom Londonu 2008. godine, nedugo nakon njegova razvoda, a čim ih je promotor kluba upoznao, Muska je opčinila bujna glumica odjevena u usku dugu haljinu koja je isticala njenu nevjerojatnu figuru, piše Ashlee Vance u knjizi "Elon Musk: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću".

Sljedećeg dana otišli su na ručak, a Musk je 22-godišnjoj Taluli, koja je još bila djevica, rekao da joj želi pokazati svoju raketu.

"Bila sam skeptična, ali stvarno mi je pokazao snimke rakete", ispričala je ona kasnije.

Sreli su se nekoliko tjedana kasnije na Beverly Hillsu i završili u krevetu, a on ju je pitao želi li se udati za njega. Nije imao prsten pa je predložio da se rukuju umjesto toga, a ona je pristala. Kasnije joj je dao čak tri zaručnička prstena i rekao da je time što je odlučila biti s njim izabrala teži put

Elon Musk jedan je od najinovativnijih i najkreativnijih industrijalaca u svijetu. Utemeljio je PayPay, bavi se istraživanjem svemira, a posljednji projekt kojim se bavi su Tesla Motors koji proizvode električne automobile.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.