Kristina Krepela pokazala kako izgleda njeno ljetovanje s Marinom Miletićem

Foto: Instagram

Glumica Kristina Krepela (44) na odmoru je u Rimu. Tamo je sa svojim partnerom, saborskim zastupnikom Marinom Miletićem. Kristina je jučer na Instagramu podijelila nekoliko fotografija i snimki s odmora uz opis: "Rimski putnici."

Fotke komentirao i Miletić

Na fotkama se vidi kako razgledavaju grad, šetaju te zajedno piju kavu. "Divni ste", "Stvarno ste prekrasni", "Uživajte u svojoj ljubavi", samo su neki od komentara. Fotke je komentirao i Miletić te napisao: "Ljubav moja, sunce moje."

I ranije je glumica objavila nekoliko fotografija iz Rima na kojima nosi dugu crvenu haljinu. "Slatki život u Rimu", napisala je u opisu objave.

Često se pojavljuju zajedno

Miletić i Kristina prvi su put skupa snimljeni početkom svibnja 2022. godine. Zajedno su šetali Maksimirom, a nakon toga je uočeno i da se prate na društvenim mrežama te da si često lajkaju objave. Sada se često pojavljuju zajedno u javnosti. Kristina je tako u travnju podržala Miletića u stožeru Mosta.

"Ja sam prvi put u životu na ovakvom skupu, kao što znate, ja se politikom ne bavim - umjetnica sam, glumica sam... Umjetnost je dio mog života oduvijek, ali ovo mi je bilo zanimljivo doživjeti. Drago mi je za cijeli tim da su tako dobro prošli, jako puno su radili, stvarno su sjajno radili, svi su izuzetno marljivi. Svima im želim jako puno sreće", rekla nam je tada Krepela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.