Ksenija Urličić za Index: Bojim se kako će se Franka nositi s eurovizijskom pozornicom

Screenshot: YouTube

HRVATSKA na Eurosongu nikad nije ostvarila rezultat koji bi se mogao nazvati fantastičnim. Ako ne računamo grupu Riva koja je pobijedila 1989. godine predstavljajući Jugoslaviju, najbolji uspjeh ostvarile su Maja Blagdan 1994. godine i Doris Dragović 1999. godine osvojivši četvrto mjesto. Devedesetih smo na Eurosongu prolazili znatno bolje, a mnogi smatraju da je za to bila zaslužna Dora.

S njima se slaže i Ksenija Urličić koja je za Index komentirala Frankinu pjesmu.

"Vrlo dobar izbor, moderno producirana i impresivna skladba. To podjednako vrijedi i za videospot. Svakako profesionalno obavljen posao. Franka je prelijepa, mlada i erotična. Njena interpretacija dobro zvuči, iako mi se čini da bi za živu izvedbu u nekim segmentima trebalo poraditi na dinamici. Naime, bojim se kako će se, s relativno malim iskustvom, nositi s nastupom na eurovizijskoj pozornosti", rekla nam je "mama Dore".

Ksenija Urličić kaže da joj je žao što ni ove godine publika nije imala priliku odlučiti o hrvatskom predstavniku.

"Želim ponoviti da je šteta što i ove godine nema Dore i što naša publika s istančanim osjećajem za hit, nije ni ove godine imala prigodu dati svoj glas za našu predstavnicu. To je dokazano bolji put za europlasman", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.