Kupila preuske traperice, baka joj dala bizaran savjet: "Stvarno je upalilo"

Screenshot: TikTok

TIKTOKOM se ponovno širi video iz 2022. u kojem je tiktokerica Lily podijelila bizaran trik svoje bake pomoću kojeg je uspjela proširiti preuske traperice. 

Lily je na početku snimke objasnila da je kupila second hand traperice za broj manje od onog koji inače nosi, no kad je stigla kući, shvatila je da su joj preuske, a njezina baka savjetovala joj je da se u njima istušira. 

"Razgovarala sam s bakom, a ona me pitala: 'Jesi li se već istuširala u njima?' Odgovorila sam: ‘Što?! Ne, nisam se istuširala u trapericama. O čemu pričaš?’ Samo je rekla: "Vjeruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na zraku i nemoj ih stavljati u sušilicu." 

@bug318_ GUYS THIS IS HUGE !!!! #sustainablefashion #sustainable #showerinyourjeans #trusttheprocess ♬ original sound - Lily | 2024 Bride 💍🫶🏽🥂✨

Djevojka je poslušala bakin savjet, a na njezino iznenađenje, traperice su joj sljedećeg dana odlično pristajale, kao da su u njezinoj veličini. 

"Baka zna" 

Brojni tiktokeri napisali su joj kako ne mogu vjerovati da ovaj trik zaista djeluje, no neki su se unaprijed grozili pomisli na hodanje u mokrim trapericama. 

"Zahvali baki", "Baka zna", "Ideja skidanja mokrih traperica me nimalo ne privlači" i "To je odavno poznata stvar, imam 75 godina i to sam u svojim 20-ima stalno radila s trapericama u koje više nisam mogla stati", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.