Kupila rabljenu dizajnersku torbu pa pokazala što je pronašla u njoj: "Tresla sam se"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Ashley Forst iz Seattlea mislila je da je osvojila jackpot kad je kupila dizajnersku torbicu za manje od 50 dolara (45 eura), ali ono što je pronašla unutra bilo je još bolje iznenađenje.  

Ashley je kupila prugastu torbicu Kate Spade na godišnjoj aukciji koja se svakog ljeta održava u njezinu gradu kada mještani donose predmete koje više ne žele ili ne trebaju. Torbica joj je odmah privukla pozornost i znala je da je mora kupiti, a dodala je da je bila u odličnom stanju, kao da ju je prethodna vlasnica nosila tek nekoliko puta. 

@ashleynikkolex

this is your reminder to always check the pockets of the things you thrift

♬ original sound - ashleynikkolex

Mjesec dana kasnije naišla je na neobično otkriće. Naime, u pretincu s patentnim zatvaračem pronašla je gotovinu, točnije 350 dolara (320 eura). 

"Bila sam u potpunoj nevjerici" 

"Htjela sam staviti svoje ključeve i slušalice u jedan od džepova unutar torbe, a onda sam shvatila da postoji još jedan pretinac s patentnim zatvaračem. Otvorila sam ga i ugledala 50 dolara. Tada sam vidjela da je još nešto presavijeno, a bila je to omotnica. Otvorila sam je i vidjela nekoliko novčanica i prebrojala ih vjerojatno pet puta jer sam bila u potpunoj nevjerici", ispričala je, dodajući kako se tresla kad je otkrila novčanice. 

"Uvijek provjerite džepove i pretince" 

"Zato uvijek trebate provjeriti džepove i pretince", poručila je i objasnila kako je pokušala pronaći prethodnu vlasnicu, no bezuspješno. Dio pronađenog novca iskoristila je da podmiri svoje nepodmirene račune, a 100 dolara dala je u dobrotvorne svrhe. 

"Mislio sam da je 5 dolara koje sam pronašao u džepu jakne super, ali ovo je još bolje", "Uvijek provjerite džepove! Jednom sam pronašao nakit u džepu kaputa kad sam ga donio kući!" i "Jednom sam našla 100 dolara u knjizi", neki su od komentara ispod snimke. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.