KVIZ Možete li pogoditi film po samo jednoj rečenici? Sigurno ćete fulati 8. pitanje

Screenshot: YouTube

Sadržaj nastao u suradnji s: Manner

FILMOVI su neizostavan dio naše kulture. Gledamo ih kad smo sretni, tužni ili besposleni, a često su izbor za spoj. 

Zabavljaju, nadahnjuju i nude bezvremenske citate koji ostaju urezani u pamćenje. Filmovi su nepresušan izvor zabave za sve generacije. Od Ratova zvijezda do Titanica, filmske rečenice su često više od pukih dijaloga; one postaju dio naše svakodnevice. Upravo zbog toga pripremili smo zabavan kviz koji testira vaše poznavanje filmske umjetnosti. Možete li prepoznati film samo na temelju jedne rečenice?

Poput filmova koji ponekad oblikuju naš način života, Manner je oblikovao Manner Original napolitanke koje poznajemo danas. Ove ukusne napolitanke odavno se poslužuju kao grickalice i deserti, no tek su 1898. godine dobile prepoznatljiv oblik. Tada su bile poznate pod nazivom Neapolitan wafer no. 239.

Simbol kvalitete i održivosti  

Manner Original napolitanke, klasik kuće Manner, hrskave su napolitanke dobro znanog oblika. Napravljene su od pet slojeva vafla i punjene s četiri sloja kreme od kakaa i lješnjaka. Pakirane su u četvrtasto džepno pakiranje ili prepoznatljive roze vrećice zapremnine 400 g, koje se mogu ponovno zatvoriti i koje sadržaj štite od vanjskih utjecaja. Zato su idealne za uživanje uz dobar film, a još su slađe kad se podijele s prijateljima. 

Foto: PR

Ono što Manner čini izuzetnim u svijetu slatkiša jest fokus na održivost. Od 2020. godine svi proizvodi Mannera koriste 100 posto održivi i FAIRTRADE certificirani kakao. FAIRTRADE standardi osiguravaju ne samo poštene uvjete rada i adekvatne plaće za poljoprivrednike već i stroge ekološke prakse koje promiču očuvanje prirodnih resursa.

Uz popularne proizvode poput Manner Original napolitanki i Manner Snack Minisa, svaki zalogaj ove austrijske poslastice je korak prema boljem i pravednijem svijetu.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Manner u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.