Kylie Jenner izvodila popularni TikTok izazov s djecom, fanove iznenadila Stormi

Screenshot: TikTok

Kylie Jenner oduševila je pratitelje na društvenim mrežama kada je objavila dva videa svoje djece koje je dobila u vezi s bivšim dečkom Travisom Scottom. Izvodila je popularni TikTok izazov Upside Down sa 6-godišnjom Stormi i 2-godišnjim Aireom.

"Mislim da nismo to učinili kako treba", našalila se u opisu prvog videa u kojem nasmijana okreće u zraku sina dok njezina djevojčica pleše ispred kamere. U drugom videu isto je to napravila i sa Stormi. "Moja velika djevojčica", napisala je. 

@kyliejenner

dont think we did that right 😂

♬ original sound - charchar
@kyliejenner

my big girl 🥹

♬ original sound - charchar

Njezine obožavatelje najviše je iznenadila Stormi. Naime, prema njihovim riječima, nisu je dugo vidjeli u javnosti i sada su ostali začuđeni koliko je porasla. "Stormi je viša od mene, a ja sam odrasla", našalila se jedna pratiteljica. "Ona će sigurno jednog dana biti model, uvjerena sam", "Prebrzo je odrasla", "Lijepo je vidjeti vas zajedno, snimajte se češće", nizali su se komentari. 

Ostala je trudna nakon nekoliko tjedana veze

Podsjećamo, Kylie i američki reper Travis Scott upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a njihova veza brzo je napredovala pa je Kylie ostala trudna nakon nekoliko tjedana. U veljači 2018. godine dobili su Stormi.  

Cijelu je trudnoću držala u tajnosti pa je rođenje malene Stormi bila vijest dana u svim svjetskim medijima. Par je prekinuo vezu već sljedeće godine, a bliski izvori rekli su novinarima da samo uzimaju pauzu. Obnovili su vezu 2021. godine i ubrzo nakon toga dobili sina. Početkom 2023. ipak su odlučili da će ostati u prijateljskim odnosima. 

Kylie je izazvala veliku pažnju javnosti kada je službeno promijenila ime svog sina 16 mjeseci nakon njegova rođenja. Podnijela je zahtjev za zakonsku promjenu imena iz Wolf Jacques u Aire, prema sudskim dokumentima do kojih je tada došao časopis People.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.