Kylie Jenner službeno promijenila ime svog 16-mjesečnog sina

Foto: Instagram

KYLIE JENNER službeno je promijenila ime svog sina 16 mjeseci nakon njegova rođenja. 22. lipnja podnijela je zahtjev za zakonsku promjenu imena iz Wolf Jacques u Aire, prema sudskim dokumentima do kojih je došao časopis People.

Kylie i njezin bivši partner Travis Scott dobili su sina 2. veljače 2022., a dva mjeseca nakon Kylie je na Instagramu objavila da se njihov sin više ne zove Wolf.

Inače, Kylie i Travis osim Airea imaju i kćerkicu Stormi. Par je ljubavnu vezu prekinuo početkom ove godine. "Ostat će prijatelji i nastaviti zajedno odgajati djecu", otkrio je tada blizak izvor. 

Podsjećamo, par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a veza je brzo napredovala pa je Kylie ostala trudna nakon nekoliko tjedana. U veljači 2018. godine dobili su Stormi. 

Kylie Jenner cijelu je trudnoću držala u tajnosti pa je rođenje malene Stormi bila vijest dana u svim svjetskim medijima. Par je prekinuo vezu već sljedeće godine, a bliski izvori rekli su novinarima da samo uzimaju pauzu. Kylie i Travis su 2021. godine obnovili vezu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.