Lady Gaga: Htjela bih potrošiti svu četvoricu iz Take Thata odjednom

PJEVAČICA koja očito nema pametnijeg posla nego davati provokativne izjave medijima, Lady Gaga, ponovno je dala svoje mišljenje i to o dečkima iz popularnog benda Take That. Iako je nitko nije niška konkretno pitao, brbljava Lady Gaga izjavila je da joj se sva četvorica jako sviđaju.

"Najradije bih potrošila svu četvoricu odjednom. Jako su mi seksi, a ja sam slobodna djevojka koja se samo želi dobro zabaviti", izjavila je Gaga i tako po tko zna koji put šokirala obožavatelje diljem svijeta.

"Uživam u životu i spavam s mnogo lijepih muškaraca, a od svega mi je najbitnije da muškarac ima veliki penis"


Podsjetimo, osim što uporno provocira medije pokušavajući ih uvjeriti da je hermafrodit, Lady Gaga, pravim imenom Stefani Germanotta nedavno je priznala da se ševi sa svim članovima svog benda i to samo zato jer je tako najjednostavnije i njoj i njima s obzirom da su često zajedno.

Iako tvrdi da nije promiskuitetna, također je otvoreno priznaje da je spavala s mnogo zgodnih muškaraca i da joj nije nimalo neugodno zbog toga. "Uživam u životu i spavam s mnogo lijepih muškaraca, a od svega mi je najbitnije da muškarac ima veliki penis", izjavila je jednom prilikom mlada pjevačica koja se proslavila hitom "Poker Face" i "Let's Dance",

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.